Organisation

Institutet för Rysslands- och Eurasienstudier (IRES) är del av den samhällsvetenskapliga fakulteten vid Uppsala universitet. Vid institutionen arbetar ungefär 35 personer, samt ett flertal gästforskare och gästdoktorander knutna till institutet.

Våra enskilda medarbetare hittar du på sidan Personal. Kontaktuppgifter till institutionen finns samlade på sidan Kontakta oss.

Institutionen leds av en prefekt och en institutionsstyrelse som består av valda representanter för anställda och studenter. Viktiga för verksamheten är ett antal arbetsgrupper och handlingsplaner.

Den administrativa personalen består av en ekonomisk administratör, en personalhandläggare, en informatör och en gästforskarkoordinator.

Prefekt

Claes Levinsson

Forskningsledare

Stefan Hedlund

Matthew Kott

Elena Namli

Lena Lubenow (ekonomi)

Gunilla Berger (personal)

Jevgenija Gehsbarga (kommunikatör)

Stella Marceta (gästforskarkoordinator)

Jämställdhetsansvarig

Matthew Kott

Mer information kommer snart.